Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

Menys residus a la Fira del Gall

11 de desembre de 2007
Com l'any passat, la Mostra de cuina d’aviram i de vins negres de la DO Penedès de la Fira del Gall posa especial èmfasi en la reducció dels residus generats durant la Fira. Com cada any, els plats se serviran en una vaixella de ceràmica, els coberts seran metàl·lics i el vi se servirà en la tradicional copa de vidre que els visitants es poden quedar de record. A l'igual que l'any passat, el brou se servirà en una tassa de polipropilè reutilitzable que quedarà també com a record pels visitants de la mostra. D’aquesta manera, i tenint en compte que cada any uns 5.000 visitants dinen al Pavelló de la Fira del Gall, s’aconsegueix reduir significativament la producció de residus.
Els residus generats durant la mostra, principalment la brossa orgànica i els envasos de vidre, però també el paper i cartró, es recullen selectivament a través de contenidors ubicats especialment al recinte, per poder-ho reciclar posteriorment.

pujar inici